Prezentare Lashez Angels by Rita Mureșan

Aseara, 11 iunie 2014 intr-un decor divin a avut loc Lansarea Colecția Lashez Angels by Rita Mureșan.

DSC04366_web

Pe terasa Promenada Mall, gazdele serii Lashez și Rita Mureșan si-au primit invitații intr-un decor mirific amenajat cu un altar  cu îngeri, porumbei albi, flori și lumini. Rita Mureșan a purtat o rochie albă, din dantelă transparentă, cu mâneci ample, accesorizată cu o diademă de prinţesă.

DSC04239_web

Vedeta prezentării colecției Lashez Angels a fost Gloria Mureșan (14 ani). Fiica cea mică a      designerului a devenit imaginea campaniei Lashez Angels by Rita Mureșan, o colecție ediție limitată,  ce se va comercializa numai în lanțul de magazine Lashez din toată țara începând cu data de 12 Iunie.  2% din vânzari vor fi donați către Casa de copii “Înger Alb”.

“Gloria e îngerul meu în seara aceasta, nu numai în seara aceasta, am ales-o pe ea, pentru că prin ea, cred că pot transmite mai bine mesajul meu, către cei care vor veni să vadă această prezentare. Un altfel de prezentare “, a declarat Rita Mureșan despre prezentarea colecției.

Gloria a purtat o vestimentație de culoare albă, aripi de înger și gene albe.

Colecția Lashez Angels by Rita Mureșan este albă, de vară, cu accente de culoareși transmit mesaje ale arhanghelilor: Arhanghelul Mihail – albastru indigo, Arhanghelul Gabriel – alb, Arhanghelul Rafael – verde, Arhanghelul Uriel – auriu, Îngerul păzitor – alb.

DSC04276_web

Ideea principală a colecției este eticheta, asemanătoare unei mici cărți, pe care se vor găsi toate informațiile despre Îngeri și Arhangheli, cine sunt ei, cum putem intra în contact cu ei și cum ne pot ajuta.

DSC04251_web

Spectacolul de modă s-a încheiat cu un concert al băieților de la 3 Sud Est care au facut super-atmosfera cu piesele lor.

La eveniment au fost prezente o mulțime de vedete, printre care Ana Maria Ferentz, Jorge, Alina  Laufer și partenerul de viață, Ilan, Tania Budi, Diana Dumitrescu, Razvan Ciobanu și mulți alții.

_MG_3440

 

 

 

Author: Lashez

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *