Colecţia Toamnă-Iarnă 2014

Noua colecţie toamnă-iarnă Lashez propune pentru acest sezon combinații fantastice ce combină eleganţa cu atitudinea urbană, într-o manieră rafinată şi puternic amprentată de feminitate.  Pentru că suntem în permanenţă dedicaţi scopului de a vă oferi cele mai inspirate, creative şi elegante ţinute, designerii Lashez au pregătit pentru acest sezon modele surprinzătoare de rochii, bluze şi fuste puse în valoare de detalii care combină elementele neconvenţionale cu cele practice.

Lashez RAW (106 of 120) - Copy (2)

În noua colecţie ne dorim să aducem în prim-plan femeia puternică, senzuală şi elegantă care caută originalitate, glamour şi confort. 

Lashez RAW (117 of 120) - Copy

Într-o manieră modernă, dar păstrându-se în tendinţe, noua colecţie toamnă-iarnă Lashez 2014-2015 combină broderii seducătoare cu franjuri, imprimeuri florale sau grafice, detalii metalice şi aplicatii cu pietre, oferind piese vestimentare potrivite diferitelor tipuri de evenimente şi activităţi din viaţa unei femei.

OR7A2877

Realizate din materiale fine şi elegante, cu detalii şi ornamente prezentate în forme îndrăzneţe, noua colecţie Lashez este MUST-HAVE  pentru femeile care văd haina ca pe o exprimare a propriei personalităţi, încrezătoare în naturaleţea şi distincţia pe care i le conferă un stil vestimentar aparte.

OR7A2871

Noua colecţie vă pune la dispoziţie rochii elegante şi uşor de integrat atât în ţinute de zi cu zi, cât şi în ţinutele de seară. Pentru evenimente speciale,  rochiile de seară cu detalii elegante, salopete cu inserţii de dantelă, trenciurile şi paltoanele din lână cu detalii elegante din piele ecologică sunt cea mai potrivită opţiune.

salopete.jpg

Modele variate de jachete, sacouri, paltoane şi trenciuri chic se completează armonios în această colecţie, în care întâlnim alături de clasicele sacouri negre, trenciuri elegante cu imprimeuri florale, paltoane supradimensionate şi asimetrice, dar şi jachete din piele ecologică cu detalii metalice sclipitoare.

Lashez RAW (110 of 120) - Copy

trenciuri.jpg

În ceea ce priveşte tendinţele cromatice predomină culorile clasice de alb, negru, maro, dar şi tonuri pastelate de verde mentă, portocaliu, albastru, burgund, şi culorii vii, precum roşu aprins, roz fuchsia, turcoaz şi mov.

OR7A2926 - Copy

Noua colecţie de Toamnă-Iarnă 2014-2015 este deja disponibilă pe www.lashez.com şi în magazinele noastre din Bucureşti şi din tară.  În fiecare saptămână colecţia este completată cu articole noi, gata să vă surprindă şi să vă ofere eleganța mult dorită. Aşa că, nu ezitaţi să vă răsfătaţi în cel mai inspirat şi plin de rafinament expozeu de feminitate şi eleganţă.

Vă aşteptăm cu drag!

  Uganda

Author: Lashez

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *