De nelipsit în garderobă

În garderoba oricărei femei trebuie să se regăsească câteva piese clasice, de bază, care să reușească de fiecare dată să o scoată din impasuri legate de stil.

Primele pe listă vor fi întotdeauna maieurile și tricourile. Cât mai simple, de preferat din bumbac, unul negru și unul alb. Cu jeanși, pe sub cămăși mai sofisticate și mai ales pentru layering, vor fi mereu iteme de bază în absolut orice garderobă.

O altă piesă de rezistență și care nu se demodează niciodată într-o garderobă este cămașa albă. Model cât mai clasic, cu nasturi și guler, potrivite atât în ținutele de birou, dar și în cele casual.

Piese esentiale in garderoba - Lashez

Nu strică să ai în garderobă și o cămașă dintr-un material mai prețios și pretențios, cum ar fi mătasea. La fel, un model clasic este de preferat, pentru că nu se demodează în timp.

O rochie neagră. Nu degeaba este piesa de rezistență din orice garderobă. O Fashionistă va ști mereu să o asorteze de fiecare dată diferit, așa încât la fiecare ieșire să-i ofere un suflu nou, reinventat. Little Black Dress, oricât de clișeic ar suna, este o necesitate în dulapul oricărei femei.

Little Black Dress - Piese esentiale in garderoba Lashez

Fusta creion va oferi mereu femeii care o poartă un aer de profesionalism. Cel mai simplu se asortează cu o cămașă albă, dar ultimele sezoane ne-au arătat că poate deveni extrem de versatilă în combinații inedite, cu bluze în croieli moderne și jachete de piele. Deși negrul este mereu în tendințe, fusta creion poate fi într-o nuanță neutră, cum ar fi bej sau gri, dar și într-o culoare mai strălucitoare sau cu un model relativ clasic, cum ar fi dungile, care alungesc vizual.

Piese esentiale in garderoba Lashez - Fusta creion

Jeanșii – cea mai comodă invenție din garderoba unei femei. Cu tricouri, cămăși, bluze sofisticate sau simple, pot fi purtați în atât de multe moduri încât nu credem să mai existe femeie care să nu aibă măcar o pereche în dulap.

Piese esentiale in garderoba Lashez - Jeansi

 Pantaloni la dungă, negri. Sau gri, maro, de preferat într-o nuanță neutră. Chiar dacă nu ești genul care să-i poarte frecvent, este genul de item vestimentar care nu ar trebui să-ți lipsească.  Poți oricând să-i porți la un interviu, o întâlnire de afaceri sau chiar o petrecere de birou, dacă mediul este unul ceva mai conservator.

Piese esentiale in garderoba Lashez - Pantaloni

Să nu uităm pantofii. Neapărat să ai în garderobă o pereche de stilettos negri și unii nude, pe care să-i poți asorta la orice.

Piese esentiale in garderoba Lashez - Pantofi

Nuanța perfectă de nude îți va face piciorul să arate mult mai suplu și mai lung, așa că alege-i într-o culoare cât mai apropiată de nuanța naturală a pielii tale, ca să-și exercite magia.

Verifică lista, vezi ce-ți lipsește și mergi la shopping. Piesele recomandate te vor ajuta să creezi outfit-uri în zilele acelea când întrebarea: “În ce mă îmbrac azi?” nu-ți dă pace.

Author: Lashez

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *