Eveniment “Lashez Angels by Rita Mureșan”

Pe 11 iunie, ora 19.30, pe terasa de pe acoperișul Promenada Mall va avea loc lansarea colecției “LASHEZ ANGELS by RITA MUREȘAN”, o colecție cu un mesaj special, ediție limitată, cu atenție pe detaliu și lucru manual, ce se va comercializa în lanțul de magazine Lashez. Colecția “LASHEZ ANGELS” s-a născut din dorința de a transmite un mesaj spiritual cu ajutorul culorilor și a hainelor și este un cadou oferit tuturor fanilor Lashez care cred in lumea magică a îngerilor, în minuni și în miracole.

CM6A3021web

 

“Angel” înseamnă “mesager” sau “cel trimis”. Sunt trimiși să ne aducă mesaje de Lumină și Iubire, de inspirație și speranță, de avertizare și vindecare. Designerul Rita Mureșan, specialist și în Terapia cu Îngeri avansat, se află la prima colaborare cu Lashez, un brand 100% romanesc. Stilul  Rita Muresan se potriveste perfect cu stilul Lashez, fiind unul romantic, inocent si vesel.

Colecția este albă, de vară, cu accente de culoare în funcție de mesajele arhanghelilor: Arhanghelul Mihail – albastru indigo, Arhanghelul Gabriel – alb, Arhanghelul Rafael – verde, Arhanghelul Uriel – auriu, Îngerul păzitor – alb. Ideea principală a colecției este eticheta, asemanătoare unei mici cărți, pe care se vor găsi toate informațiile despre Îngeri și Arhangheli, cine sunt ei, cum putem intra în contact cu ei și cum ne pot ajuta. De asemenea, eticheta contine și un cristal specific fiecărui Arhanghel în parte, cât și mesaje motivaționale.

3 sud est

Nu va fi o clasică paradă de modă, prezentarea colecție este pusă în scena de talentatul designer Emil Comedie într-o manieră unică, o combinație reușită de spectacol, decor, muzică și lumini.

Miercuri 11 iunie, Lashez & Rita Mureșan vă așteaptă la Promenada Mall, pe terasa de  pe acoperiș pentru un spectacol de modă special urmat de un Megaconcert 3 Sud  Est, cea mai veche formație la modă.

Invitații speciali și media sunt asteptați la 19.30, iar la 20.30 evenimentul este  public, deschis oricui își dorește să petreacă alături de noi.

Vă așteptăm!

Author: Lashez

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *