Frumuseţe cu stil

Rochia reprezintă declaraţia absolută a feminităţii, iar frumuseţea ei stă în eleganţa pe care o inspiră şi mesajul pe care îl transmite. Coco Chanel spunea că “Acolo unde este o rochie, este şi o femeie. Dacă nu există femeie, nu există nici rochie!”, ceea ce este perfect adevărat. Rochia este piesa de rezistenţă obligatorie în garderoba oricărei femei.

 dress.jpg

Cine nu visat în copilărie o rochie în care să se simtă ca o prinţesă, ca o zână din poveşti? Dacă că ești în căutarea unei astfel de rochii, o rochie sofisticată şi unică, Lashez îți pune la dispoziție cea mai elegantă şi plină de stil colecţie, colecţia de rochii semnată Mirela Diaconu.

10534528_10153010151966982_7883044135712207869_n

Lashez a conceput această colaborare cu designerul Mirela Diaconu ca pe un omagiu adus femeii, feminității și eleganței absolute şi îţi recomandă o linie vestimentară unică, compusă din rochii feminine, fluide ce exprimă multă senzualitate şi rafinament. Pentru că împarţim acelaşi concept despre eleganţa feminină, rochiile Mirela Diaconu îți ofere strălucirea și imaginea fabuloasă pe care o cauţi.

Mirela Diaconu (8)

Colecţia de rochii de seară Mirela Diaconu reprezintă în sine o poveste, care transpune o lume de basm, un vis, o dorință a oricărei femei să se simtă, asemenea unei zâne, într-o lume feerică, purtând o ținută care s-o facă să se simtă frumoasă, feminină, specială.

10649757_10153156741121982_2303409842151740292_n

Misterul, eleganţa şi senzualitatea se combină perfect în această colecţie, o colecţie completă, autentică, cu o atenţie deosebită la detalii şi care este disponibilă acum în magazinul Lashez din Mall Vitan.

colaj.jpg

Dacă vrei să te evidenţiezi printr-un look feminin, care să-ţi sublinieze personalitatea, creațiile cu croială sofisticată și plină de gust Mirela Diaconu îţi garantează o apariţie distinctă şi plină de stil la orice eveniment la care ți-ai propus să participi.

 alessandra-stoicescu-rochie-mirela-diaconu

Prezentatoarea tv Alexandra Stoicescu, Ellie White, Andreea Balan, Inna şi Elena Gheorghe sunt câteva dintre vedetele care au ales creaţii semnate Mirela Diaconu, pentru diverse evenimente sau chiar videoclipuri. Alexia Țalavutis, membra a trupei Lala Band este şi ea una dintre clientele fidele ale designerului Mirela Diaconu, care i-a facut adesea ţinute speciale pentru diverse evenimente.

Alexia-Talavutis-2

Vă aşteptăm în magazinul nostru din Mall Vitan să alegeţi dintr-o colectie de rochii deosebite, rafinate în care te vei simţi minunat. Alege-o pe cea care ţi se potriveşte!

Author: Lashez

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *