HOT NOW! Idei și combinații cu haine din piele

Hainele din piele nu mai sunt doar pentru vedete rock sau biker girls. Toate vedetele poartă piese din piele sau cu inserții din piele și iată câteva modalități în care le poți introduce și tu în garderoba ta, inspirație de la Lashez.

Chiar dacă ai impresia că hainele de piele sau cu inserții din piele nu au ce căuta la birou, îndrăznește!

Asortează o fustă creion din piele cu o bluză simplă sau chiar animal print și lasă-te cucerită de complimentele pe care le vei primi.

 

image001 Sau poartă fusta office preferată cu o bluză dreaptă, cu inserții din piele și dantelă. Combinația va stârni admirația tuturor colegelor, cu siguranță.

 

 

 

 

 

image003

 

Pentru ținutele casual variantele sunt nelimitate. Poartă o pereche de colanți sau pantaloni skinny cu bluze largi, cu aplicații din piele ecologică. Îndrăznește chiar și o pereche de biker boots și prietenele vor știi sigur că ești o fashionistă adevărată.

 

image002

 

Sau poate mergi la o întâlnire romantică, dar nu vrei să dai impresia că ești mult prea feminină? Combină o fustă în cloș cu o jachetă din piele.

image004

 

Petrecărețele sunt cele care vor profita din plin de trend. E super-hot să porți pantaloni scurți cu paiete în club, în locul unei fuste scurte. Asortează-i cu o jachetă din piele și distrează-te până în zori de zi.

image002

 

Adoptă o atitudine wild cu o bluză animal print și o fustă mini, decorată cu inserții din piele. Fii sufletul petrecerii oriunde ai merge sâmbătă seara.

image001

 

Vino în magazinele Lashez și probează combinații îndrăznețe, apoi fă-le vedete în garderoba ta. Trebuie să ai cel puțin o piesă din piele în garderobă, pe cuvânt de fashionistă!

Author: Lashez

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *