Lashez Angels: interviu cu Rita Mureșan

Pe 11 iunie, ora 20.30, pe terasa Promenada Mall va avea loc lansarea colecției “Lashez Angels by Rita Mureșan”, o colecție cu un mesaj special, ediție limitată, cu atenție pe detaliu și lucru manual, ce se va comercializa în lanțul de magazine Lashez.

Am stat de vorbă cu designerul Rita Mureșan, autoarea acestei colecții și am aflat că “LASHEZ ANGELS” este un cadou oferit tuturor fanilor Lashez care cred in lumea magică a îngerilor, în minuni și în miracole.

Lashez Angelz by Rita Murasen

Lashez Angelz by Rita Murasen

Rita Muresan

Rita Muresan

1. De unde a venit ideea colecției Lashez Angels by Rita Mureșan?

Ideea a venit din dorința de a transmite oamenilor un mesaj spiritual prin intermediul hainelor și al culorilor. Discutând cu Ali Erdem, proprietarul Lashez, am ajuns la concluzia că ne putem asocia pe această temă, pe această colecție, amândoi având convingeri comune asupra prezenței Îngerilor în viața noastră, dar și asupra stilului în modă.

2. Campania publicitară aduce o premieră: imaginea noii colecții este chiar fiica ta, în vârstă de doar 14 ani. Cum s-a descurcat în această postură?   

Ce „Înger” mai potrivit puteam să aleg?! Am descoperit că are talent în acest domeniu, pozele vorbesc de la sine, și că probabil își va dori pe viitor să urmeze, pentru o perioadă, această carieră.

3. Ce aduce nou această colecție pe piața modei din România?  

Lucrul inedit la această colecție, pe lângă modelele lucrate cu grijă, unele manual, fiind o colecție de serie limitată, este că fiecare piesă are o etichetă specială formată dintr-o cărticică în care se vor găsi informații despre cei 4 Arhangheli prezentați și Îngerul păzitor. Cei patru Arhangheli sunt: Mihail, Gabriel, Rafael și Uriel. Fiecare cărticică va cuprinde informații generale despre ei, cine sunt, cum ne pot sprijini și cum ne îndrumă, cum ne putem ruga la ei pentru susținere. Sperăm ca informația să ajungă la câți mai mulți oameni, ei bucurându-se în același timp și de haine și de energia pe care am pus-o cu toată iubirea în acest proiect, împreună cu întreaga echipă care a lucrat la el.

4. În ce va consta colecția Lashez Angels by Rita Mureșan și de când va fi disponibilă publicului?

Este o colecție albă cu accente de culoare în funcție de Entitatea Divină prezentată: Arhanghelul Mihail – albastru indigo, Arhanghelul Gabriel – alb, Arhanghelul Uriel – auriu, Arhanghelul Rafael – verde, Îngerul Păzitor – alb. Stilul este romantic și dulce, volanele fiind prezente des în colecție. Accesoriile în formă de Înger completează minunat creația. Colecția va fi disponibilă din ziua de 13 iunie în magazinele Lashez, dar și pe www.lashez.com.

5. La ce prețuri pot fi achiziționate produsele?

Prețurile sunt un mesaj în sine și pe etichetă se va afla și semnificația cifrelor: 111, 222, 333, 444, 555. Acestea sunt prețurile.

6. Ne spui mai multe despre echipa cu care ai dezvoltat evenimentul care va avea loc miercuri, 11 iunie, PE Promenada?

Lashez Angels

Lashez Angels

Echipa cu care am lucrat la ședința foto a fost uimitoare. Andreea Retinschi – fotograf, a reușit să facă niște fotografii senzaționale. A avut răbdare cu Gloria, ea fiind la prima experiență de acest gen. Emil Comedie (realizatorul aripilor din poze), care s-a ocupat de „punerea în scenă” a întregului tablou, fiind masterant în „Arta detaliului”.  Va fi cu siguranță unul dintre cei mai interesanți designeri.

Minelli Boutique realizează încălțămintea pt această colecție, ea fiind în ton cu tema aleasă. Angel Studios va face hair stylingul. Talentatul make-up artis Alex Radulecu, împreună cu echipa Paese, se vor ocupa de machiaj.

 

Vreau să mulțumesc Lashez și Promenada!

 

 

Luni, 11 iunie, începând cu orele 20:30, Lashez & Rita Mureșan vă așteaptă pentru un spectacol de modă special, urmat de un Megaconcert 3 Sud Est, cea mai veche formație la modă. Evenimentul este  public, deschis oricui își dorește să petreacă alături de noi. Vă așteptăm!

Source: http://suntpe.promenada.ro/pe-fashion/lansare-lashez-angels-interviu-rita-muresan-art5510051941/

Author: Lashez

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *