Lena Criveanu şi designul românesc

Proiectul nostru continuă şi o aduce în faţa dumneavoastră de această dată pe Lena Criveanu, un designer român consacrat şi recunoscut în lumea modei, a cărei creaţii se bucură de un real succes atât în ţară, cât şi în străinătate.

lena.jpg

Pentru că  în designul românesc de fashion sunt foarte puțini designeri care reușesc să combine elementele de folclor cu tendinţele moderne, Lena ne-a atras atenţia prin modul său unic şi original în care reuşeşte să reinterpretează tradiţia într-un limbaj modern. Lena Criveanu promovează un design exclusivist, de calitate, care se evidenţiază prin originalitate, lux şi feminitate.

Lena Criveanu toamna-iarna  2013-2014 _

Lena, aşa cum chiar ea ne spune, este unul din acei designeri care vede moda ca pe un instrument de expresie a artei. “Cred că arta şi moda pot armoniza perfect într-o piesă vestimentară, într-un mix atemporal ce depășește granițele fiecărui sezon”.

Lena-Criveanu-toamna-iarna-2013-2014

Cu o viziune unică asupra conceptului de feminitate,  Lena Criveanu ne propune o colecţie originală adaptată societăţii actuale în care integrează simboluri şi valori din cultura populară românească. În creaţiile sale regăsim materiale imprimate, pictate manual sau cu motive folk şi îmbrăcate în forme diverse, de la structuri arhitecturale, la materiale fluide şi siluete fragile sau de la influenţe gotice la motive jucăuşe.

colaj.jpg

Într-un stil urban, cu atenţie deosebită acordată detaliilor, colecţia sa îmbină cu succes cerinţele unui dress code conformist cu dorinţa de exprimare a personalităţii fiecăreia dintre noi. Cu o paletă cromatică delicată, feminină şi o interpretarea neaobişnuită a rochiilor drepte şi simple, mini sau midi, colecţia Lenei se remarcă prin lejeritatea materialelor.

resize (1)

Creaţiile designerului român sunt foarte apreciate şi în rândul persoanelor publice şi a artiştilor, aceasta asigurând ţinutele pentru diverse evenimente mondene de prim rang, pentru emisiuni TV, videoclipuri sau pictoriale din reviste de profil.

make-of-inna-rmt5

Inna sau Laura Cosoi fac parte din vedetele care au ales creaţii semnate Lena Criveanu pentru diverse evenimente.

“A făcut o rochie care mi se potriveşte foarte bine, pliată pe personalitatea mea. Nu am mai lucrat până acum cu ea, însa trebuie să recunosc că m-a impresionat creaţia ei, este o adevărată operă de artă”, spune Laura Cosoi.

lena-criveanu-a-creat-rochia-de-bal-a-laurei-cosoi_size14

De o calitate înaltă, finisate impecabil, piesele vestimentare semnate Lena Criveanu vă vor uimi prin eleganţă, originalitate şi stil.

Vă invităm deci, în magazine Lashez din Mall Promenada, Vitan şi Plaza să descoperiţi Colecţia Lena Criveanu, o colecţie surprinzătoare care mizează pe feminitate, bun gust şi rafinament.

10719508_843691042331139_1398633041_n

  Uganda .

Author: Lashez

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *