Toamna în alb-negru

Avem un stil de viaţă activ, iar alegerea unei ţinute care să ne pună în valoare, dar care să păstreze ţendinţele în modă se poate dovedi o adevărată provocare mai ales atunci când suntem presate de timp şi nu avem inspiraţie. Dacă îţi doreşti un look cu personalitate, feminin şi încrezător, uşor de obţinut, ţinutele alb-negru sunt alegerea perfectă, mereu la modă.

Tendinţele cromatice se schimbă constant în fiecare sezon şi îşi pierd repede popularitatea, însă combinaţia alb-negru, dintotdeauna prezentă pe podiumurile de modă de excepţie, refuză să iasă din tendinţe şi în acest sezon.

“Femeile se gândesc la toate culorile, exceptând absenţa culorii. Am mai spus şi cu alte ocazii că negrul le conţine pe toate. La fel şi albul. Uganda Frumuseţea lor este absolută. Acestea reprezintă armonia perfectă.” spunea Coco Chanel.

Considerată etalonul eleganţei şi a aspectului impecabil, combinaţia alb-negru este de obicei asociată stilului clasic, formal. Deşi uneori e privită cu scepticism, combinaţia alb-negru prezintă multe avantaje datorită uşurinţei  cu care poţi obţine un look final elegant, cu efort minim, dar mereu actual. Cel mai important aspect pozitiv al alegerii unei ţinute alb-negru este că te poţi juca cu volume ori alăturări inedite de textile şi croieli.

Indiferent că vorbim de o ţinută office, casual sau rochii elegante, combinaţia alb-negru te ajută să îţi pui în valoare părţile pe care vrei să le scoţi în evidenţă.

Inspiraţi de dinamica stilului de viaţă metropolit, designerii Lashez îţi propun în această toamnă ţinute alb-negru, gândite special pentru a se adapta oricărui tip de situaţie în care eşti pusă zilnic. Fie că este vorba de o zi obişnuită la birou sau de o noapte în oraş, cu această combinaţie fantastică nu vei da greş niciodată, fiind cea mai inspirată alegere în momentele când eşti în pană de idei.

Iată care sunt propunerile noastre, în cazul în care intenţionezi să îţi îmbogăţeşti garderoba cu ţinute mereu la modă, cu care te vei face oricând remarcată :

OR7A2781


OR7A2883 OR7A2877 OR7A2902

Produsele sunt disponibile în toate magazinele Lashez şi în magazinul nostru online, accesând linkurile de mai jos:

https://www.lashez.com/rochie-cu-dungi-orizontale-alb-negru-13611

https://www.lashez.com/geaca-maro-din-piele-ecologica-cu-fermoar-10914

https://www.lashez.com/bluza-din-voal-cu-strasuri-13609

https://www.lashez.com/pantaloni-in-doua-culori-10875

Author: Lashez

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *